eCommerce

Integrér cspaar.erp til din webshop

Integrer cspaar.erp problemfrit i din webshop og oplev forbedret drift. Automatiser lagerstyring, ordrebehandling og regnskabsføring for øget effektivitet. Spar tid og ressourcer med vores brugervenlige løsning.

Udvalgte funktioner

Optimeret styring af lagerbeholdning og håndtering af ordrer

Vores webshop-modul forenkler lageradministration og effektiviserer ordrehåndtering med automatisk synkronisering, hvilket minimerer tabte salg.

Optimér din marketing med cspaars webshop.

Vores webshop tilbyder marketingværktøjer som kundepoints, gavekort og rabatkoder og er skabt til at booste din online synlighed.

Integrationer med nøgle-marketingplatforme.

Webshop-modulet automatiserer marketing og integrerer med sociale medier, Mailchimp, Google Analytics, WordPress og Google Shopping.

Automatisk bogføring

Webshopordrer bogføres automatisk i cspaar-regnskabsprogrammet. Vælg blot ordrens status, og slip for manuelt arbejde.

Styr på dine fakturaer

Vi opretter individuelle fakturaer for hver ordre i cspaar, så dine fakturaer er organiserede og lovgivningen om separat bogføring af hver ordre overholdes.

Effektiv Drift

Frigør tid ved at integrere din webshop direkte med dit regnskabssystem og forenkle driften. Det skaber en mere effektiv arbejdsgang, der sparer dig for tid og ressourcer.

Mangler du en webshop?

Hos Cspaar er et vi et hold af specialister indenfor markedsføring og webshops. Står du og mangler en webshop eller vil du gerne have en ny pænere webshop som erstatning for den du har nu, laver vi gerne en frisk ny webshop til dig og integrerer den til vores system.

Har du brug for hjælp til brugen af vores system?

Det kan være svært at skifte system og lære en helt ny brugergrænseflade at kende, samtidig med at du kan falde over  funktioner du kunne have brug for hjælp til. Vi er her for at hjælpe dig, om du så har brug for hjælp til forklaring af funktioner eller eventuelle spørgsmål omkring vores system.

Ofte stillede spørgsmål

På vores “FAQ”-side kan du finde svar på nyttige og ofte stillede spørgsmål af vores cspaar.erp-brugere. Eksempelvis kan du finde oplysninger på hvordan du bedst kommer i gang i dag.

Gratis hjælp på telefon og mail

Du kan komme i kontakt med vores support-afdeling, hvor du altid vil få den hjælp du har brug for. Du kan både fange os telefonisk og på mail, når du har brug for hjælp.

TeamViewer

Nogle gange er det bare nemmere at yde support ved at en medarbejder sidder direkte og følger med på din skærm. Download TeamViewer i dag og få mere effektiv support.

Kontakt

Modtag en uforpligtende demo

Kunne du være interesseret i at teste vores løsning af, kan du udfylde formularen her til højre og så vil en cspaar-medarbejder komme i kontakt med dig hurtigt muligt. 

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Du behøver ikke at være CVR-registreret virksomhed for at have en konto hos os. Kontakt os blot, så opretter vi en konto til dig.

Ja, du kan helt sikkert integrere vores lagersystem med både din webshop og kassesystem, og det er ikke bare smart, det er en nødvendighed for at optimere din forretning. Ved at integrere disse systemer skaber du en sømløs og effektiv driftsmodel, hvor salg fra din webshop automatisk opdaterer lagerbeholdningen i realtid, og hvor dine kassesystemtransaktioner også reflekteres øjeblikkeligt.

Ja, du kan nemt reserverer produkter og have overblik over hvilke varer, der er på lager og hvilke varer der er reserveret til specifikke kunder

Besøg vores hardwareshop

Cspaar.erp er et cloud-baseret ERP-system. Det vil sige, at det kan tilgås fra browsere som Google, og derfor kan tilgås fra dit gamle hardware. Står alligevel og mangler nyt hardware, har vi alt hvad du skal bruge til dig som passer til vores løsning.

Gå til vores Hardware Shop

Flyt data

Kommer du fra et andet system? Lad os flytte din data. Gratis!

Kassesystem

Forbind alle dine løsninger ét sted. Inklusivt vores kasseløsning.

Rapporter

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Lagerløsning

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Webshop

Integrér cspaar.erp til din webshop

Alle funktioner

Alle funktioner

Om os

Om os

Lær cspaar holdet at kende

Kontakt os

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Karriere

Bliv en del af cspaar holdet

Pressesiden

Se vores pressemateriale

Blog

Blog

Læs de seneste nyheder

Integrationer

Integrationer

Integrer med favoriterne

API dokumentation

Læs om API dokumentation

Henvis en ven

Henvis en ven til cspaar.erp