Webshop

Synkronisér lager- og priser med din webshop

Hav en nemmere hverdag som webshop-ejer. Vi integrerer til WordPress og WooCommerce, der skaber synkroniseret data. Spar tid og penge med cspaar.erp’s webshop-løsning.

Den perfekte løsning til webshops - cspaar.erp
Løsninger

Kassesystem, lagerstyring og mer' til!

cspaar.erp er en løsning, der gør at du ikke skal døje med besværlige integrationer til andre lagersystemer, når der bliver foretaget salg igennem din webshop

Kassesystem

Optimer din webshop med vores avancerede cspaar.erp, der gør hver transaktion og køb enkel og problemfri. Frigør tid til at fokusere på dine kunders shoppingoplevelse og behov ved at automatisere administrative opgaver med vores intuitive løsning. Med vores cspaar.erp kan du øge effektiviteten, forbedre kundeoplevelsen og øge din webshops indtjening på én gang.

Lagerstyring

Optimer din webshops produktivitet med vores integrerede lagerstyringssystem, der automatisk registrerer onlinekøb og opdaterer lagerbeholdningen i nær realtid. Dette frigør værdifuld tid og sikrer en præcis oversigt over lagerstatus. Fokuser på at forbedre kundeoplevelsen og vigtige opgaver, mens vores system tager sig af det besværlige. 

Kalender

Med vores kalendermodul i cspaar.erp kan du let planlægge og koordinere opgaver mellem ansatte. Planlæg produktudgivelser, opdateringer af hjemmesiden og markedsføringskampagner med lethed, hvilket sikrer en effektiv drift. Optimer dine daglige arbejdsgange, hvilket resulterer i bedre produktivitet og en forbedret kundeoplevelse.

Lad os bygge din webshop

Vi i cspaar har professionelle webudviklere, der står klar til at bygge din nye attraktive webshop.

Vi tager fra 25.000 DKK, eksl. moms for en webshopløsning .

Webshoppen har en lang række funktioner som kan hjælpe dig med markedsføring af din webshop.

Lad dine kunder tilmelde sig nyhedsbreve. I webshoppen kan du så lave dine egne nyhedsbreve og mailkampagner.

En effektiv måde at skabe mersalg på, er ved vise “relaterede produkter” på webshoppens produktsider.

Opret selv indholdssider og eventuelle blogindlæg. nyhedssektioner, debatforum mm. til din hjemmeside.

Lav rabatkoder som du kan bruge sammen med dine markedsføringskampagner på eks. sociale medier.

Mere fritid til din webshop

Du kender det sikkert godt som webshop-ejer, at konstant at skulle skifte imellem forskellige løsninger når du administrerer din online butik. Med cspaar.erp har du lagerstyring og webshop som en integreret løsning, så du ikke behøver at integrere til eksterne løsninger. 

Vi har integration til det mest anvendte CMS-system på markedet, nemlig WordPress med pluginnet WooCommerce. Bind dit regnskab, lagertal og webshop nemt sammen.

Få mere overskud

Kontakt os i dag og kom godt i gang med cspaar.erp, og oplev hurtigt hvordan dit liv bliver nemmere og hvordan du kan opnå mere overskud til, hvad der virkelig tæller for dig – nemlig at drive din webshop.

Kontakt

Modtag en uforpligtende demo

Kunne du være interesseret i at teste vores løsning af, kan du udfylde formularen her til højre og så vil en cspaar-medarbejder komme i kontakt med dig hurtigt muligt. 

Kunne du være interesseret i at teste vores løsning af, kan du udfylde formularen her til nedenfor og så vil en cspaar-medarbejder komme i kontakt med dig hurtigt muligt. 

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Du behøver ikke at være CVR-registreret virksomhed for at have en konto hos os. Kontakt os blot, så opretter vi en konto til dig.

Ja, du kan helt sikkert integrere vores lagersystem med både din webshop og kassesystem, og det er ikke bare smart, det er en nødvendighed for at optimere din forretning. Ved at integrere disse systemer skaber du en sømløs og effektiv driftsmodel, hvor salg fra din webshop automatisk opdaterer lagerbeholdningen i realtid, og hvor dine kassesystemtransaktioner også reflekteres øjeblikkeligt.

Ja, du kan nemt reserverer produkter og have overblik over hvilke varer, der er på lager og hvilke varer der er reserveret til specifikke kunder

Ja, det kan du tro. Book blot en demo og kom igang i dag. Demoen er uforpligtende og er tilgængelig i 14 dage, medmindre andet er aftalt. 

Foretrækker du at arbejde med fiktivt data, er dette også en mulighed. Dog bør du være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at opgradere til en fuldgyldig abonnementsplan efter prøveperioden.

Book en uforpligtende demo her

Besøg vores hardwareshop

Cspaar.erp er et cloud-baseret ERP-system. Det vil sige, at det kan tilgås fra browsere som Google, og derfor kan tilgås fra dit gamle hardware. Står du alligevel og mangler nyt hardware, har vi alt hvad du skal bruge til dig som passer til vores løsning.

Gå til vores Hardware Shop

Flyt data

Kommer du fra et andet system? Lad os flytte din data. Gratis!

Kassesystem

Forbind alle dine løsninger ét sted. Inklusivt vores kasseløsning.

Rapporter

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Lagerløsning

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Webshop

Integrér cspaar.erp til din webshop

Alle funktioner

Alle funktioner

Om os

Om os

Lær cspaar holdet at kende

Kontakt os

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Karriere

Bliv en del af cspaar holdet

Pressesiden

Se vores pressemateriale

Blog

Blog

Læs de seneste nyheder

Integrationer

Integrationer

Integrer med favoriterne

API dokumentation

Læs om API dokumentation

Henvis en ven

Henvis en ven til cspaar.erp