Bliv mere synlig online med one.com

one.com har været en fast bestanddel i det nordiske webhotellandskab i over 20 år, og det er der god grund til. Deres overkommelige planer og pålidelige service adskiller dem fra deres konkurrenter. One.com er etableret i Danmark i 2002 og har fortsat bygget på deres nordiske grundlag og fundet succes som en multinational virksomhed, der betjener kunder i over 100 lande.

Hvorfor anbefaler cspaar one.com?

Cspaar anerkender one.com for sit engagement i at levere kundeservice i særklasse. Med tilgængelighed døgnet rundt sikrer deres kundeserviceteam, at assistance altid kun er et klik eller opkald væk. Desuden er alle one.com-planer forstærket med robuste sikkerhedsfunktioner, herunder et gratis SSL-certifikat, regelmæssige sikkerhedskopier og malwarebeskyttelse.
For kunder, der er interesseret i e-handel, har det aldrig været nemmere at oprette en onlinebutik med one.com. Med indbyggede online shop muligheder kan du nemt tilføje en grundlæggende online butik til din hjemmeside.
One.com tilbyder over 300 domæner og giver den fleksibilitet, der er nødvendig for at finde og skabe en unik hjemmeside, der er skræddersyet til dine behov.

one.com building tools

Når det kommer til at bygge din hjemmeside, sikrer one.coms alsidige tilbud, at du finder en måde, der passer til dine præferencer. Deres egen Website Builder skaber en forenklet proces. Du kan vælge AI onboarding, der vil hjælpe dig med at oprette en side hurtigt, eller du kan vælge mellem tilpassede skabeloner med træk-og-slip-funktionalitet.
Alternativt, for dem, der foretrækker kendskabet og fleksibiliteten til WordPress, integrerer one.com denne populære platform og giver brugerne mulighed for at udnytte dets store udvalg af plugins og temaer.

Priser og pakker

Uanset om du lancerer en personlig blog eller skalerer dit e-handelsimperium op, henvender one.coms skræddersyede planer sig til virksomheder i alle størrelser og budgetter.

Del artiklen:

Del artiklen:

Flyt data

Kommer du fra et andet system? Lad os flytte din data. Gratis!

Kassesystem

Forbind alle dine løsninger ét sted. Inklusivt vores kasseløsning.

Rapporter

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Lagerløsning

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Webshop

Integrér cspaar.erp til din webshop

Alle funktioner

Alle funktioner

Om os

Om os

Lær cspaar holdet at kende

Kontakt os

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Karriere

Bliv en del af cspaar holdet

Pressesiden

Se vores pressemateriale

Blog

Blog

Læs de seneste nyheder

Integrationer

Integrationer

Integrer med favoriterne

API dokumentation

Læs om API dokumentation

Henvis en ven

Henvis en ven til cspaar.erp