Vipps Mobilepay som betalingsløsning i din forretning

MobilePay er blevet en fast del af danskerns hverdag, og det er ikke uden grund. Vi kender alle til, hvor nemt og hurtigt det er at sende og modtage penge til hinanden med MobilePay. Lige så nemt og hurtigt er det faktisk at modtage betalinger med MobilePay i din fysiske butik.

Mobilepay POS

cspaar.erp er designet til at hjælpe dig med at administrere din butik på bedst mulig vis, herunder at modtage betalinger fra dine kunder. MobilePay er blevet en uundværlig betalingsmetode i Danmark. Det er vigtigt, at din POS-løsning understøtter dette, derfor har vi sørget for at integrere cspaar.erp direkte til MobilePay, sådan at vores POS-løsning snakker direkte med MobilePay-appen. Det bliver ikke nemmere.

For at komme i gang med at modtage betaligner med MobilePay skal du blot kontakte MobilePay selv, og så vil de guide dig igennem processen. Du skal nemlig have en aftale med MobilePay.

Forbind cspaar.erp med MobilePay

Hvad er Vipps MobilePay?

Vipps MobilePay er en sammensmeltning af de to populære mobilbetalingsløsninger Vipps fra Norge og MobilePay fra Danmark. Denne fusion blev offentliggjort med det formål at skabe en større og mere konkurrencedygtig mobilbetalingsplatform i Norden. Ved at kombinere deres ressourcer og teknologier ønsker de at tilbyde brugerne en mere omfattende og effektiv betalingsløsning, der kan bruges på tværs af de nordiske lande.

Formålet med fusionen er at skabe en stærkere aktør på markedet for mobilbetalinger, der kan levere innovative og brugervenlige løsninger til både private og erhvervskunder. Vipps MobilePay vil fortsætte med at udvikle og forbedre deres tjenester for at imødekomme de skiftende behov hos deres brugere, samtidig med at de sigter mod at blive den foretrukne betalingsløsning i Norden.

MobilePay integration til POS-system

Har du allerede en POS-løsning, er en integration til MobilePay en oplagt løsning for dig og din virksomhed til at modtage flere betalinger med. Ved at integrere MobilePay i dit kassesystem kan du automatisk registrere alle dine MobilePay-betalinger direkte i POS-løsningen.

Mobilepays QR-kode er vejen frem til en nem og effektiv betaling. For kunderne er det utrolig nemt, de skal nemlig bare scanne QR-koden, hvorefter betalingen kan gennemføres med et enkelt swipe. Som butiksejer skal du blot sørge for, at QR-koden er synlig – enten som et skilt eller på en tablet eller mobil.

Sådan bruger du MobilePay POS i din forretning:

1. Print en QR-kode til at stå ved kassen.

2. En kunde vil købe en varer og klarer betalingen med MobilePay.

3. Kunden scanner QR-koden ved kassen og swiper betalingen igennem.

4. Du har modtaget dine penge og handlen er derfor afsluttet.

Pssst… Kasseekspedienten kan faktisk også oprette en MobilePay betaling ved at taste kundens telefonnummer direkte ind i cspaar.erp’s POS-modul.

Del artiklen:

Del artiklen:

Flyt data

Kommer du fra et andet system? Lad os flytte din data. Gratis!

Kassesystem

Forbind alle dine løsninger ét sted. Inklusivt vores kasseløsning.

Rapporter

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Lagerløsning

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Webshop

Integrér cspaar.erp til din webshop

Alle funktioner

Alle funktioner

Om os

Om os

Lær cspaar holdet at kende

Kontakt os

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Karriere

Bliv en del af cspaar holdet

Pressesiden

Se vores pressemateriale

Blog

Blog

Læs de seneste nyheder

Integrationer

Integrationer

Integrer med favoriterne

API dokumentation

Læs om API dokumentation

Henvis en ven

Henvis en ven til cspaar.erp