Integration til Flatpay understøttes

cspaar.erp understøtter nu en integration til Flatpay. Mere specifikt kan dit POS-system igennem cspaar.erp nu integreres til Flatpays betalingsterminal.

cspaar.erp integration til Flatpay

cspaar.erp understøtter nu en direkte integration til Flatpay betalingsterminal, så hvis du i dag bruger cspaar.erp’s POS-løsning kan du vælge at kombinere dette valg med Flatpays betalingsterminal. En integration til en betalingsterminal er nemlig en afgørende faktor for dig, som bruger et online POS-system.

Med integrationen til Flatpay bliver det muligt for dit POS-system at tale direkte med Flatpays betalingsterminal. Med integrationen til Flatpay bliver det nu også muligt for din virksomhed, at understøtte flere betalingsmuligheder, som debetkort, kreditkort mm, der skal effektivisere et hurtigt betalingsflowet .

Uden en integreret betalingsterminal til dit online POS-system, skal du selvstændigt manuelt behandle betalinger, hvilket kan medføre fejl og besværligheder.

cspaar.erp integreres nu til Flatpay

Hvad er Flatpay?

Flatpay er en mere enkel og transparent måde at håndtere ordrer samt kort- og mobilbetalinger for både små og mellemstore fysiske og online forretninger.

Flatpays kerneværdier omfatter simplicitet, gennemsigtighed og pålidelighed. De tror på, at betalingsløsninger bør være letforståelige. Derfor tilbyder de en fast lav rate for alle korttyper, ingen skjulte gebyrer, 24/7 kundeservice og udbetalinger på alle hverdage.

Del artiklen:

Del artiklen:

Flyt data

Kommer du fra et andet system? Lad os flytte din data. Gratis!

Kassesystem

Forbind alle dine løsninger ét sted. Inklusivt vores kasseløsning.

Rapporter

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Lagerløsning

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Webshop

Integrér cspaar.erp til din webshop

Alle funktioner

Alle funktioner

Om os

Om os

Lær cspaar holdet at kende

Kontakt os

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Karriere

Bliv en del af cspaar holdet

Pressesiden

Se vores pressemateriale

Blog

Blog

Læs de seneste nyheder

Integrationer

Integrationer

Integrer med favoriterne

API dokumentation

Læs om API dokumentation

Henvis en ven

Henvis en ven til cspaar.erp