Nyheder maj 2024

Nyheder maj 2024. I takt med udgivelsen af vores nye hjemmeside cspaar.dk, der skal præsentere vores ERP-løsning "cspaar.erp" har det allerede været en utrolig spændende start på måneden

Integration til Flatpay

Er du bruger af Flatpay som betalingsgateway, og vil gerne bruge cspaar.erp som ERP-løsning til din virksomhed? – Så har vi gode nyheder! cspaar.erp er nu integreret med Flatpays betalignsterminal og teknologi, så hvis du i dag bruger cspaar.erp som virksomhedsløsning kan du kombinere denne med en indløsningsaftale fra Flatpay. Med denne spændende integration bringer vi en ny dimension til virksomheders operationer ved at forene vores avancerede ERP-løsning med Flatpays innovative betalingsterminaler.

Med denne integration giver vi nu danske virksomheder mulighed for at opnå øget effektivitet og nøjagtighed i deres transaktionsprocesser og kundeoplevelser. Ved at koble vores ERP-løsning direkte til Flatpays betalingsterminaler strømlines betalingsprocessen, hvilket reducerer fejl og øger produktiviteten.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Flatpay og levere integrerede løsninger, der opfylder vores kunders behov og styrker deres forretningsresultater.

Læs mere om Flatpay her.

Integration til Softpay

cspaar.erp integreres nu også med Softpay, som er leverandør af betalingsløsninger. Denne spændende integration udvider vores rækkevidde og giver virksomheder endnu flere muligheder for at optimere deres forretningsdrift. Ved at kombinere cspaar.erp med Softpays innovative betalingsløsninger åbner vi døren for flere effektive og problemfrie transaktionsprocesser. 

Læs mere om Softpay her.

Ny branche understøttet: Mobilreperatører

Hurra! Nu er cspaar.erp også understøttet til mobilreperatørsbranchen! Så, er du mobilreperatør og leder efter et nyt brugervenligt, innoverende system, der kan håndtere dine hyppigste virksomhedsprocessor i blot én samlet ERP-løsning, så frygt ej! cspaar.erp er her.

cspaar.erp er den oplagte løsning til dig som mobilreperatør, med vores effektive og overskuelige værkstedsfunktioner sammenkoblet med kundemoduler og resten af ERP-løsningen. Med cspaar.erp har du som mobilreperatør samlet alt fra kassesystem (POS), lagerløsning, værkstedsfunktioner og meget mere i den samme løsning. På denne måde slipper du for besværlige integrationer til adskillige udbydere, og du kan dermed nemt lade cspaar.erp håndtere dine hyppigste mangler. What’s not to like?

Læs mere om cspaar.erp til mobilreperatører her

Ny branche understøttet: Bagerier

cspaar.erp understøttes nu også til bagere og konditore. Så har du en passion for at bage brød og boller og samtidig have styr på din IT-strukturen i din virksomhed, kan du med lethed bruge cspaar.erp i dag. 

Med cspaar.erp kan du blandt andet nemt overføre kassebeholdningen til regnskabet i regnskabsmodulet, samt kører en kampagne der skal highlighte gode tilbud på brød og boller i butikken. Formindsk ekspeditionstid med et hurtigt og simpelt ERP-system.

Læs mere om cspaar.erp til bagere her.

Del artiklen:

Del artiklen:

Flyt data

Kommer du fra et andet system? Lad os flytte din data. Gratis!

Kassesystem

Forbind alle dine løsninger ét sted. Inklusivt vores kasseløsning.

Rapporter

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Lagerløsning

Få overblik over nøgletal igennem vores rapporter!

Webshop

Integrér cspaar.erp til din webshop

Alle funktioner

Alle funktioner

Om os

Om os

Lær cspaar holdet at kende

Kontakt os

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Karriere

Bliv en del af cspaar holdet

Pressesiden

Se vores pressemateriale

Blog

Blog

Læs de seneste nyheder

Integrationer

Integrationer

Integrer med favoriterne

API dokumentation

Læs om API dokumentation

Henvis en ven

Henvis en ven til cspaar.erp